GTS ne panairin medikal
Gts shpk mer pjese ne panairin medikal te organizuar me dt 23-25/10/2012.

GTS u prezantua me nje stende dinjitoze ku shpalosi potencialet e saj ne projektimin dhe zbatimin e impianteve te gazeve medikale neper spitale. Ne panair u promovua edhe homecare oksigjenoterapia (oksigjeni ne kushtet shtepiake)

Stenda e Gts u vizitua dhe mori urimet me te mira dhe nga ministri i shendetesise z. Vangjel Tavo.
Medikale
Homecare
Energji & Industri e rendë
Agroushqimore
Ekologji dhe Ambient
Skeda Teknike te Sigurise se Gazeve

GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE SH.P.K, Nipt :J61905015B, Kod.Fisk3705995, Nr. Rregj. 13657
Adresa: Kombinat, Vaqarr, Tirane, Tel: +35542350981 / Fax: +35542352877