Gaze medikale
Gaze ndihmes medikale
Impiante te qenderzuara per gaze medikale
Impiante te qenderzuara per laboratore medikale
Sherbime spitalore
Medikale

Gts sh.p.k. eshte lider ne tregun shqiptar per prodhimin dhe tregetimin e gazeve medikale.

Gjithashtu Gts ka realizuar me sukses impiantet e gazit medikal ne te gjitha spitalet me te medha ne Shqiperi  si Hygeia Hospital, Amerikan Hospital 2, Urgjenca e re e QSUT, etj.

Medikale
Homecare
Energji & Industri e rendë
Agroushqimore
Ekologji dhe Ambient
Skeda Teknike te Sigurise se Gazeve

GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE SH.P.K, Nipt :J61905015B, Kod.Fisk3705995, Nr. Rregj. 13657
Adresa: Kombinat, Vaqarr, Tirane, Tel: +35542350981 / Fax: +35542352877