Gaze ndihmes medikale
Impiante te qenderzuara per gaze medikale
Impiante te qenderzuara per laboratore medikale
Sherbime spitalore
Gaze medikale

 

  • oksigjen medikal
  • azot medikal
  • protoksid azoti medikal
  • dioksid karboni medikal
  • ajer sintetik medikal
  • ajer medikal
  • mishela te ndryshme gazesh medikale

 

Medikale
Homecare
Energji & Industri e rendë
Agroushqimore
Ekologji dhe Ambient
Skeda Teknike te Sigurise se Gazeve

GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE SH.P.K, Nipt :J61905015B, Kod.Fisk3705995, Nr. Rregj. 13657
Adresa: Kombinat, Vaqarr, Tirane, Tel: +35542350981 / Fax: +35542352877