Ftohje dhe ngrirje kriogjenike
Transportet frigoriferike
Paketimi ne atmosfere te modifikuar
Gazet ne industrine e pijeve
Kultivimi i peshkut
Serat, pasurimi me gaz karbonik
Prodhueshmëria me karbon do të thotë pasurimi artificial i atmosferës së serave me dioksid karboni, një lëndë ushqyese thelbësore për bimët dhe perimet. Kjo mënyrë përdoret për të përmirësuar nivelet e prodhimit, si nga ana cilësore ashtu dhe nga pikëpamja sasiore. Kjo është veçanërisht e përshtatshme për klimat e ftohta dhe mund të përdoret për të rritur praktikisht të të gjitha llojet e perimeve (shparg, selino, marule, domate, patëllxhan etj), frutave të serave (luleshtrydhe) dhe bimëve zbukuruese. GTS ka zhvilluar një ekspertizë të konsiderueshme në këtë fushë dhe ka hedhur në treg zgjidhjet e saj me markën ORTOFLOR. 
Medikale
Homecare
Energji & Industri e rendë
Agroushqimore
Ekologji dhe Ambient
Skeda Teknike te Sigurise se Gazeve

GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE SH.P.K, Nipt :J61905015B, Kod.Fisk3705995, Nr. Rregj. 13657
Adresa: Kombinat, Vaqarr, Tirane, Tel: +35542350981 / Fax: +35542352877