GTS HOMECARE

Tani oksigjeni vjen ne shtepine tuaj, si ilac. Nje horizont i ri per shendetin tuaj. Meso me shume
GTS MEDICAL

Gts sh.p.k. eshte lider ne tregun shqiptar per prodhimin dhe tregetimin e gazeve medikale. Lexo me shume
NJOFTIMI PËR SHTYP
27/01/2021

Oferta e fundvitit
13/12/2012

E themeluar në Tiranë në vitin 1996, Shoqëria GTS "Gazra Teknike
Shqiptare" Sh.p.k është anëtare e grupit multinacional SOL S.p.A e cila është e pranishme në 22 vende të Evropës dhe jashte saj. Lexo te plote
Kontrollo nga zyra nivelin e gazit në depozite:

Sistemi i manaxhimit te pacienteve te GTS Homecare

Medikale
Homecare
Energji & Industri e rendë
Agroushqimore
Ekologji dhe Ambient
Skeda Teknike te Sigurise se Gazeve

GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE SH.P.K, Nipt :J61905015B, Kod.Fisk3705995, Nr. Rregj. 13657
Adresa: Kombinat, Vaqarr, Tirane, Tel: +35542350981 / Fax: +35542352877