Gazra Ushqimore

Cilësia dhe siguria e produkteve ushqimore

Garantimi i cilësisë dhe freskisë së një ushqimi është themelor: kjo është e mirënjohur mbi të gjitha nga ata që veprojnë në sektorin ushqimor. Për të përmbushur nevojat e klientëve, kompania jonë ofron shumellojshmeri  zgjidhjesh të personalizuara, të projektuara për të trajtimin e ushqimit, në mënyrë që të mbajë të paprekur vetitë ushqyese të secilit. Në veçanti, ne merremi me shpërndarjen e gazit gjithashtu për sektorin ushqimor, të dobishëm për ruajtjen e ushqimit dhe mbajtjen e tij të freskët apo për lloje të tjera përpunimi.

Fushat e aplikimit

Bujqësia

Pije

Kafe, verë dhe vaj

Mishi dhe pulat

Mbajtja e ushqimit

Fruta dhe perime

Akullore

Qumësht dhe bulmetra

Përpunimi i peshkut

Bukë dhe ëmbëlsira

në prodhimin e përzierjeve të gaztë binare ose multi-komponente, të cilat mund të përdoren për kalibrimin e instrumentimit të matjes.

 

Sistem i integruar i menaxhimit të cilësisë dhe sigurisë

Kompania jonë operon në mënyrën më të mirë, gjithmonë bazuar në cilësinë, mjedisin dhe sistemin e menaxhimit të sigurisë, në mënyrë që të garantojë mbulimin maksimal të të gjitha aktiviteteve tona. Nëpërmjet kësaj ne jemi në gjendje të përmirësojmë cilësinë, efikasitetin dhe efektivitetin e proceseve të ndryshme mjedisore dhe të menaxhojmë më mirë të gjitha rreziqet e mundshme lidhur me proceset e ndryshme mjedisore, duke miratuar procedurat më të mira në mënyrë që të parandalojmë situatat që mund të jenë të dëmshme dhe në të njëjtën kohë fatale. Padyshim, përdorimi i sistemit të integruar të menaxhimit për cilësinë, sigurinë dhe mjedisin është sot një standard i detyrueshëm, në të cilin marrin pjesë edhe bashkëpunëtorët dhe kontraktorët tanë. Për të siguruar efektivitetin maksimal, sistemi që përdorim monitorohet vazhdimisht, në mënyrë që, nëse ka keqfunksionime ose dobësi, ekipi mund të punojë  që të rikuperoje gjithçka, në mënyrë që te ktheje normalitetin.