Te rejat e fundit
Oferta e fundvitit

13 Dhjetor, 2012

GTS ne panairin medikal

26 Tetor, 2012

Rreth Nesh

E themeluar në Tiranë në vitin 1996, Shoqëria GTS "Gazra Teknike Shqiptare" Sh.p.k është anëtare e grupit multinacional SOL S.p.A e cila është e pranishme në 22 vende të Evropës dhe jashte saj.
Me shume