home-slider-gts

GTS ne panairin medikal

26 Tetor, 2012 Shperndaj:

Gts shpk mer pjese ne panairin medikal te organizuar me dt 23-25/10/2012.

GTS u prezantua me nje stende dinjitoze ku shpalosi potencialet e saj ne projektimin dhe zbatimin e impianteve te gazeve medikale neper spitale. Ne panair u promovua edhe homecare oksigjenoterapia (oksigjeni ne kushtet shtepiake)

Stenda e Gts u vizitua dhe mori urimet me te mira dhe nga ministri i shendetesise z. Vangjel Tavo.